Reviews

7 gedachten over “Reviews

 1. Fijn en snel geholpen. Tijdens de inspectie kregen we een duidelijke uitleg en advies welke maatregelen we nog konden nemen. De adviseur bleek ook veel te weten van hang en sluitwerk en raadde ons aan het slot op de voordeur te vervangen. Top!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik wilde weten wat mijn energielabel is om beter over mogelijke maatregelen te kunnen oordelen c.q. besluiten. Via buurtapp met de hr. J. de Laat contact opgenomen en bijzonder snel afspraken kunnen maken. Opname van het huis ging efficiënt en zakelijk en na een paar dagen al de uitslag en tips hoe ik mijn energielabel kan verhogen. Complimenten en aan te bevelen. Kosten vind ik voor zoiets logisch, niemand werkt voor niets

  Geliked door 1 persoon

 3. In verband met de verkoop van onze woning erkend energie label benaderd via de website. Ze reageerden snel en zijn de dag daarna bij ons langs gekomen.

  Dezelfde avond het rapport in de mail.

  Prettig en professioneel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ongelooflijk snelle reactie, ’s ochtends aanvraag voor energielabel gedaan en ‘smiddags kwam de adviseur al langs. Complimenten voor de vriendelijkheid en zeker aan te bevelen!

  (Kosten zijn niet hoog in vergelijking met andere adviseurs)

  Super service!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: